Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 

     

               English

   

 

[Nyheter]

 

 

 

 

Flerfaglig mobilisering på tema Smartgrid

 
Engasjerte og motiverte studenter, her sammen med professor Ole Morten Midtgard og Kjell Anders Tutveit fra Hafslund.
 

24 studenter fordelt på 4 grupper presenterte arbeidet sitt i ”Eksperter i Team” onsdag 23. april. I samarbeid med næringsliv, denne gang Hafslund og Arena Smartgrid Services / Steinkjer kommune ble det definert ulike oppgaver innen tema Smartgrid. Arbeidet startet i januar i år, og etter 4 måneder leverer gruppene resultatet. Studentene representerer ulike fagretninger på NTNU, og målsettingen er å trene på å jobbe i flerfaglige team.

Tema Smartgrid har stor bredde og omfatter mange bransjer og fag. Det var derfor naturlig å utfordre Eksperter i Team på ulike oppgaver. Hafslund ville benytte studentene til å se på ulike utfordringer innen effekttopper og kostnader med drift av nett, og Arena Smartgrid / Steinkjer kommune utfordret studentene på ”Smarte nett og framtiden UngBo-konsepter”.

Gruppene definerte selv utforming av oppgave, og jobbet videre i det flerfaglige teamet. Hver av gruppene leverer 2 rapporter, en lukket rapport på erfaring med flerfaglig jobbing, og en åpen teknisk rapport som resultat av arbeidet med problemstillingen. Det hele skal også presenteres for ”oppdragsgiver”.

Her er de tema som ble behandlet:

"Utforsking av potensielle tiltak og tariffer for å redusere effekttopper i strømnettet ved innføring av AMS"

”Prisregimets effekt på kraftnettet”

”Bærekraftige samspillsløsninger i et smartere nett”

Steinkjer – et UngBo prosjekt for framtiden”

Rapportene vil kunne slippes 2. mai, så interesserte kan ta kontakt med oss i Arena Smartgrid, postarenasmartgrid.no så skal vi videresende informasjon.

For spørsmål: kontakt Ivar Blikø, telefon 93058756 eller ivar.blikoarenasmartgrid.no

 

 

 

Samarbeidspartnere


 

 

 


 

         

[Nyhetsmail]

Facebook (stor) E-post (stor) RSS Feed (stor)
         
Powered by web2net  |  Mobile hjemmesider