Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 

     

               English

   

 

[Nyheter]

 

 

 

 

Tredagers tingenes internett konferanse i Steinkjer 25.-27. juni

Synaptic, Nornir, Arena Smart Grid Services og flere samarbeidspartnere arrangerer en tre dagers tingenes internett konferanse i Steinkjer 25.-27. juni. De to første dagene vil være av faglig art innenfor radioteknologi, sikkerhet og infrastruktur, mens fredag 27. mai vil være demonstrasjoner, workshops og nettverking.

Les mer om konferansen her

Torsdag 26. mai – Bedriftspresentasjoner, vi håper flere Arena Smart Grid medlemmer kan tenke seg å delta. Vi vil også bidra aktivt til å koble dere på aktuelle samarbeidsmuligheter mot EU prosjekter og lignende.

Fredag 26. mai – Utstillingsmuligheter for våre medlemmer. Oppfølgingsmøter for de bedriftene som ønsker diskusjon om samarbeidsmuligheter. Kreativ workshop på muligheter innenfor tingenes internett i samarbeid med Kunnskapsparken Nord-Trøndelag. I tillegg gjennomfører vi årsmøtet i Arena Smart Grid Services.

Vi håper mange av våre bedrifter ser det som interessant å delta på ulike deler av konferansen, oppsummert kan vi si at mulighetene er;

- Skape ny relasjoner og samarbeidsmuligheter med både nasjonale og internasjonale aktører

- Fremme din egen virksomhet gjennom å stille ut sammen med andre fredag

- Forstå hvilke muligheter tingenes internett kan gi din virksomhet

Ta kontakt med Ivar Blikø på ivar.blikotfou.no eller 93058756 om du ønsker å høre mer om dine muligheter til å anvende konferansen.

 
 

 

 

Samarbeidspartnere


 

 

 


 

         

[Nyhetsmail]

Facebook (stor) E-post (stor) RSS Feed (stor)
         
Powered by web2net  |  Mobile hjemmesider