Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 

     

               English

   

 

[Nyheter]

 

 

 

 

Smarte anskaffelser av varslingssystemer i helse og omsorg

Nasjonalt Velferdsteknologiprogram / Helsedirektoratet og Nasjonalt program for leverandørutvikling, i samarbeid med Overhalla kommune, Nord-Trøndelag fylkeskommune og Partnerskapet Etterutdanningsnettverket i Namdalen/Høgskolen i Nord-Trøndelag (teknisk arr.), inviterer til erfaringskonferanse / møteplass 18. mars.

 

Kommuner som står foran anskaffelse av varslingssystemer i helse- og omsorgstjenesten er invitert inn til en felles møteplass for å bli kjent med dagens og morgendagens løsninger. Mange kommuner vil redegjøre for sine behov og når anskaffelsene skal gjennomføres i form av mini-posters som blir tilgjengelig på møteplassen.

For deg som leverandør får du en unik mulighet til å få oversikt over kommende anskaffelser i kommune-Norge, påvirke slik at anskaffelsesprosessene blir gjennomført mest mulig hensiktsmessig, og at det som etterspørres blir fremtidsrettet. Her har du som leverandør en mulighet for innsikt i fremtidig etterspørsel og behov slik at du kan posisjonere dine løsninger, ev med samarbeidspartnere.

Les mer her

 

 

 

Samarbeidspartnere


 

 

 


 

         

[Nyhetsmail]

Facebook (stor) E-post (stor) RSS Feed (stor)
         
Powered by web2net  |  Mobile hjemmesider