Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 

     

               English

   

 

[Nyheter]

 

 

 

 

Internasjonale aktiviteter

Klyngeledelsen posisjonerer seg for nye utlysninger innenfor Norway Grants. I Polen utlyser man prosjektmuligheter for over 600 millioner NOK. Arbeidsmetoden er å identifisere interessante Polske bedrifter og prosjektmuligheter for så å koble på relevante klyngebedrifter. I Polen er de interessert i både sol og vannkraftprosjekter. Det jobbes også med å få i gang klynge til klynge samarbeid. Disse prosessene går i tett samarbeid med Innovasjon Norge som bidrar til økt fokus på internasjonalisering av klyngen og klyngebedriftene.

Innovasjon Norge inviterer til deltakelse på Smart City Expo i Barcelona i November. Vi koordinerer en gruppe bedrifter sin deltakelse.

Kort om Smart City Expo: I 2025 vil det være 50 smarte byer på globalt. Programmer og initiativer settes i gang i byer over hele verden, og på den klart største og viktigste Smart City Expo-messen møter du representanter og utstillere fra alle de viktigste aktørene og byene. Les mer her: http://www.anpdm.com/newsletterweb/444258417044415A4774434159/40?noTracking=true

Norway Grants prosjektet Enisef som har utviklet en ny løsning for energimonitorisering og ekspertise innenfor energisektoren ble lansert på Stjørdal mandag. Vi kommer tilbake med mer informasjon på løsningen.

Er du interessert i mer informasjon om de internasjonale aktivitetene, ta kontakt.

 

 
 

 

 

Samarbeidspartnere


 

 

 


 

         

[Nyhetsmail]

Facebook (stor) E-post (stor) RSS Feed (stor)
         
Powered by web2net  |  Mobile hjemmesider