Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 

     

               English

   

 

[Nyheter]

 

 

 

 

Full klaff for Policon på Cleantech Capital Days i Malmø

Over 200 investorer, grundere og markedsaktører møttes til Cleantech Capital Days (CDD) i Malmø den 18.-19. mai. CCD ble arrangert av Cleantech Scandinavia, som organiserer et nettverk av investorer og offentlige aktører med fokus på investeringer i fornybar energi og teknologiske løsninger for fornybarsektoren. 

Med over 200 deltagere fra en rekke ulike bransjer er CCD en av de større konferansene innen fornybarsektoren. Over to dager ble det hold sesjoner hvor ulike tema innenfor Smart Grids og fornybar energi ble diskutert.

Smart Grid Services Cluster var sponsorer av CCD og fikk profilert klyngen på en svært god måte. I tillegg deltok to bedrifter tilknyttet klyngen. ENISEF og Policon fikk presentert sine produkter/løsninger/teknologier for potensielle investorer gjennom «speeddating» hvor de fikk møte mange investorer ansikt til ansikt for presentasjoner og en 10-minutters presentasjon i plenum med et panel av Venture Capital investorer. Policon fikk fulluttelling for sin deltakelse da de fikk på plass en pilotkunde i Sverige og de er nå i gang med forhandlinger om gjennomføring av et prosjekt sammen.

«Det var lagt opp til mingling og knytting av kontakter i pausene mellom de ulike sesjonene, noe som for er svært nyttig for SSC som organisasjon sier Stig Ørnvall og Gunnar Vist» 


Det ble holdt flere sesjoner hvor ulike tema ble diskutert blant annet modererte Stig Ørnvall sesjonen som omhandlet Smart Grids. Sammen med et panel bestående av personer fra Venture Capital og Industrielle aktører diskuterte man hvilken rolle Smart Grids kommer til å ha i fremtiden. Hva de store aktørene som GE, nettselskaper og Venture Capital ser etter når de investerer i selskaper eller teknologier innen Smart Grids og hva disse aktørene tror om utviklingen og trendene innen Smart Grid kommer til å være de neste årene.Neste års arrangement kommer trolig til å være i Oslo og vi kommer tilbake med mer informasjon når dette nærmer seg.

Les mer om arrangementet I Malmø her: http://ccd.cleantechscandinavia.com/about/

 

 

 

Samarbeidspartnere


 

 

 


 

         

[Nyhetsmail]

Facebook (stor) E-post (stor) RSS Feed (stor)
         
Powered by web2net  |  Mobile hjemmesider