Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 

     

               English

   

 

[Nyheter]

 

 

 

 

Studietur til Canada for å se på Smartgrid teknologi og forretningsmuligheter

 
Alana Prashad fra Innovasjon Norge sitt kontor i Toronto Canada hadde en inspirerende presentasjon av energi / smartgrid satsningen i Canada.

Canada som foregangsland innen Smartgrid teknologi?

Canada har mye til felles med Norge. Klima, geografi og de har også en stor andel vannkraftproduksjon. De har et gammelt og underdimensjonert strømnett. De har besluttet å avvikle bruk av kull til energiproduksjon. Dette har ført til at Canada er langt fremme på løsninger knyttet til Smart Grid både når det gjelder selve strømnettet og tjenester mot sluttkunden. Det satses stort både på forskning og innovasjon, og det er utstrakt vilje til internasjonalt samarbeid og Canada er lik Norge på mange ulike områder. Alana presenterte mange ulike miljøer som var aktuelle for en gruppe å besøke, i tillegg ga deltakerne mye input på hva som ville være ønskelig å få møte, lære og oppleve.

Arena Smart Grid Services jobber i samarbeid med Innovasjon Norge om å arrangere turen og det vil bli deltakere både fra næringsliv, FoU og det offentlige. The Norwegian Smart Grid Center vil også delta med en delegasjon. Som bedrift vil du også få bistand til å møte aktører som er spesielt relevant for din virksomhet.

Turen vil bli arrangert i september 2013, og vi kommer snart tilbake med mer informasjon på tidspunkt, aktuelt innhold og kostnader.

Hvis du har kommentarer eller umiddelbart trenger mer informasjon, ta kontakt med Ivar Blikø i Arena Smartgrid Services, telefon 93058756.

 

 

 

 

Samarbeidspartnere


 

 

 


 

         

[Nyhetsmail]

Facebook (stor) E-post (stor) RSS Feed (stor)
         
Powered by web2net  |  Mobile hjemmesider