Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 
 

     

               English

   

 

[Nyheter]

 

 

 

 

Isoreflect nytt medlem i Arena Smartgrid services

Isoreflect Energy Products AS har nå blitt medlem av Arena Smartgrid Services. De leverer energieffektive løsninger til både privatboliger og næringsbygg, med tanke på energigjenvinning og besparelse. Isoreflect Energy Products AS har løsninger og produkter innen varmepumpe, solfangere, solceller, lavenergi vinduer med og uten integrerte persienner, LED-belysning samt boligautomasjon for maksimal energibesparelse og komfort.

Isoreflect Energy Products AS har underleverandører fra både Østerriket, Israel, Danmark, Latvia og Tyskland. De jobber internasjonalt og har allerede i dag kunder både i Danmark, Sverige og Tyskland samt Norge.

Firmaet har omfattende testing og verifikasjon av sine systemløsninger for å sikre kompatibilitet og kvalitet på produkter. Samarbeid med Smartgrid Services gir lettere tilgang til å finne rette FoU miljø og hjelp til å sette opp forsøk i for eksempel Demo Steinkjer. Deltakelse i Arenaprosjektet vil utvide nettverket av potensielle samarbeidspartnere og kunne initiere nye utviklingsprosjekter. Skattefunn og Kompetansemegling er virkemiddel de ikke har brukt, og muligheter de vil drøfte med prosjektledelsen i Smartgrid Services.

Isoreflect´s visjon er å bli den foretrukne leverandøren av energieffektive produkter til boligformål.

Hjemmeside til Isoreflect Energy Products AS finner du her: http://www.isoreflect.no eller https://www.facebook.com/Isoreflect 

Hjemmeside til Skattefunn: www.skattefunn.no

Hjemmeside Kompetansemegling: http://vritrondelag.no/VRI/Web.nsf/Static?OpenForm&S=KOMPETANSE

Brosjyre Kompetansemegling: http://vritrondelag.no/VRI/Intern.nsf/InnholdA/BE43D95F01A2F386C12576C6005DBA08/$FILE/20101001_kompetansemegling_MidtPunkt_nr4-2010_nett.pdf

Hjemmeside til Demo Steinkjer: www.demosteinkjer.no

 

Når styringskøsninger for "smarte hjem" skal demonstreres er det greit å
ha en demo koffert med komponenter og styringsenhet
Morten Hovdahl til høyre, Daglig leder Grønn Energi Midt-Norge AS,
Vidar Osen, Daglig leder i Isoreflect Energy Products AS

 

 

 

Samarbeidspartnere


 

 

 


 

         

[Nyhetsmail]

Facebook (stor) E-post (stor) RSS Feed (stor)
         
Powered by web2net  |  Mobile hjemmesider